Vakantieparken

Je bent hier: Home > Center Parcs > De Vossemeren

Review Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs Vossemeren

Verblijf: mei 2017, 6 pers. Premium cottage, VM627

Center Parcs De Vossemeren is misschien wel het bekendste Belgische vakantiepark van deze groep. Door de jaren heen werd dit succesvolle park dan ook verschillende keren uitgebreid en gemoderniseerd, maar steeds werd er niet geraakt aan de unieke omgeving die hier werd gemaakt.

In De Vossemeren kun je genieten in een klein natuurgebied, waterpret beleven, lekker eten en zwemmen in het subtropisch zwembad. Daarnaast heeft Center Parcs De Vossemeren uiteraard ook haar ligging helemaal mee. Je kunt een wandeling maken of een fietstocht doen in het natuurgebied de 'Sahara van Lommel'. Al deze verschillende zaken zorgen er voor dat Center Parcs De Vossemeren met recht en rede één van de populairste vakantieparken is van België.

We verbleven van woensdag tot vrijdag in de Vossemeren en kozen voor een premium cottage. Laat ons daar eerst een korte blik op werpen:

Vossemeren premium cottage VM627

Een mooie cottage met alle faciliteiten, maar wij hebben hier niet zoveel tijd in doorgebracht. Het weer was erg mooi dus we zijn veel buiten geweest op het strandje. Daarnaast hebben we genoten van de andere faciliteiten zoals het zwembad of de lekkere restaurants.

Center Parcs Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren biedt haar gasten verschillende soorten cottages aan. De keuze voor een bepaalde cottage is er vooral één die je zult maken op basis van de mate aan comfort. Je kunt er voor kiezen om een gewone, eenvoudige en dus ook goedkopere cottage te boeken met een basis aan comfort, maar gasten kunnen ook kiezen voor een Premium of VIP cottage. Deze laatste accommodatie beschikt bijvoorbeeld over een sauna, maar tevens over een bubbelbad. Tel daarbij de gratis broodjesdienst op die iedere morgen zorgt voor verse, lekkere broodjes en je weet meteen dat je hier tot in de puntjes wordt verzorgd! Tenslotte zijn er ook nog de kindercottages met extra speelgoed.

Subtropisch zwemparadijs

Eén van de belangrijkste troeven van Center Parcs De Vossemeren is natuurlijk het bekende, subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Dit is absoluut een paradijs voor de echte waterratten. Je vindt er verschillende zwembaden, je kunt er een plons nemen in een ijskoud bad, je kunt op avontuur gaan in de wildwaterbaan of gaan zwemmen tussen de vissen. Met een duikbril kan je onder water mooie vissen aanschouwen die in de aquariums rond zwemmen.

Ook wie niet van het water houdt kan zich hier trouwens niet vervelen. Zij kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van de zonnebanken en van de vele wellnessfaciliteiten of gewoon rustig relaxen in een strandstoel.

Lekker eten

Center Parcs De Vossemeren heeft een ruim aanbod aan lekkere restaurants. We hebben ondermeer gegeten in het Grand Café en Nonna's Family Pizza é Pasta. Elke avond genoten we ook van het uitgebreide buffet in de Evergreenz.

Daarnaast is er een leuke bar en zijn er 's avonds optredens of worden er activiteiten zoals een kwis georganiseerd.

Veel voorzieningen voor kinderen én volwassenen

Net als de meeste andere vakantieparken probeert ook Center Parcs De Vossemeren zich zo goed mogelijk te voorzien op de komst van veel kinderen. De indoor piratenwereld 'Discovery Bay' biedt bijvoorbeeld uren plezier.

Center Parcs Vossemeren Discovery Bay

Daarnaast vind je op het park ook circuits voor botsauto's en mini-cars, trampolines, bowlingbanen, airhockey- en pooltafels, een arcadehal,...

Conclusie: De Vossemeren ligt in een mooie waterrijke omgeving met een leuk strandje. Het zwembad en de Discovery Bay zorgen voor uren plezier en in de restaurants kan je genieten van het lekkere eten!

De Vossemeren boeken >>

Dit was de laatste vakantie met ons drietjes. Binnen enkele maanden komt er namelijk een dochtertje bij!

Center Parcs Vossemeren