Vakantieparken

Je bent hier: Home > Center Parcs > Park Zandvoort

Review Park Zandvoort van Center Parcs in Nederland

Verblijf: augustus 2015, Comfort Cottage, ZV722 (4 p.)

Last minutes Park Zandvoort

We verbleven een midweek in Park Zandvoort en deze keer kozen we voor een comfort cottage. Zandvoort is een bruisende badplaats in Noord-Holland en heeft ook een Formule 1-racecircuit, het Circuit Park Zandvoort.

Zandvoort biedt voor ieder wat wils. Je kan wandelen op de boulevards, de restaurantjes in het dorp of de strandpaviljoens opzoeken, 's avonds uitgaan in de gezellige danscafés of één van de regelmatig georganiseerde evenementen bezoeken, zoals een muziekfestival. Zandvoort bruist trouwens het hele jaar. Ook in de winter wordt er vanalles georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een kerstmarkt.

Strand Zandvoort

Mensen die willen genieten van een gezellige strandvakantie worden hier op hun wenken bediend. Er zijn talloze strandpaviljoens, je kan strandstoelen huren en lekker luieren, maar je kan ook actief watersport beoefenen.

Strand Zandvoort
Strand Zandvoort

Onze cottage was verzorgd en voldeed aan onze verwachtingen. Even een kijkje binnen nemen.

De slaapkamer:

Park Zandvoort Comfort Cottage ZV722 slaapkamer

De living:

Park Zandvoort Comfort Cottage ZV722 living

De keuken:

Park Zandvoort Comfort Cottage ZV722 keuken

Er is ook een klein tuintje voorzien zodat je ook buiten kan spelen of even rustig verpozen op een bank.

Park Zandvoort Comfort Cottage ZV722

Zandvoort heeft trouwens ook erg mooie natuurgebieden, zoals het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Er is een groot fietspadennetwerk en je kan gezellig fietsen langs de boulevard of in de duinen.

Door het mooie weer zijn we dan ook veel buiten geweest. Gespeeld en geluierd op het strand, rustig wat gaan wandelen en gaan fietsen in de mooie omgeving. Er was ook een kermis waar dagelijks wel wat bekende figuurtjes passeerden zoals Buurman en Buurman. Onze midweek was dus voorbij voor we het wisten!

Kermis Zandvoort

Natuurlijk zijn we ook in het Center Parcs zwembad geweest. Baantjes gaan trekken in het 25-meter zwembad en plezier gaan maken in het golfslagbad.

We hebben ook lekker gegeten in het Grand Café en hebben enkele keren genoten van het buffet in het Market Restaurant. Wat frietjes of een broodje aap, het smaakte allemaal!

Strand Zandvoort

Conclusie: Park Zandvoort is gelegen nabij een gezellig strand en een bruisend stadscentrum. De ideale strandvakantie, als de zon meezit tenminste! Daarnaast kan je ook de rust opzoeken in de natuurgebieden. Zandvoort heeft dus voor ieder wat wils!

Park Zandvoort boeken >>