Vakantieparken

Je bent hier: Home > Holiday Suites

Holiday Suites

Aanbiedingen

Klik hier voor actuele aanbiedingen van Holiday Suites!


Onze ervaringen


Holiday Suites

Holiday Suites

Aantrekkelijke vakantieverblijven aan de Belgische kust en Belgisch Limburg

Zoek en boek

Holiday Suites Equihen-Plage

Holiday Suites Equihen-Plage

Een toffe midweek in het Noorden van Frankrijk met heel wat uitstapjes.

Lees meer

Holiday Suites Oye Plage

Holiday Suites Oye Plage

Enkele dagen genoten van een prachtige omgeving aan de Franse Opaalkust.

Lees meer

Holiday Suites verhuurt vakantieverblijven aan de Belgische en Noord-Franse kust. Recent is ook Belgisch Limburg erbij gekomen. Het zijn geen vakantieparken met allerlei faciliteiten, maar het gaat eerder over de verhuur van losse appartementen, studio's en villa's.

Je kan bij Holiday Suites zelf kiezen wanneer je vertrekt en aankomt en dit kan reeds vanaf 1 nacht buiten de schoolvakanties. Tijdens de schoolvakanties moet je minimum 2 nachten boeken. De vakantieverblijven kunnen voor maximum 30 nachten geboekt worden zodat je zelfs een hele maand kan blijven op deze mooie locaties.

Er wordt steeds gewerkt met een kluis waar je de sleutel in kan vinden. De toegangscode voor deze kluis wordt enkele dagen voor je vertrek gemaild. Ter plaatse zal je dus niemand ontmoeten van Holiday Suites.

Holiday Suites werkt met een vaste huur per nacht en je kan supplementen boeken zoals schoonmaak en lakens. De prijs op de website bevat steeds de lopende kortingen en er komen verder geen extra kosten bij zoals reservatiekosten.