Vakantieparken

Je bent hier: Home > Libema

Beoordeling / Ervaring Libema Vakantiepark Dierenbos, Vinkel, Nederland

Verblijf: mei 2015

We combineerden een bezoek aan de Beekse Bergen met een verblijf in het vakantiepark Dierenbos in Vinkel. De Beekse Bergen en het vakantiepark zijn eigendom van dezelfde groep 'Libema'. Bij het boeken van een vakantiehuisje krijg je een attractiepas die gratis toegang verschaft bij Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, Aviodrome Lelystad Airport, Sportiom en Speelland Beekse Bergen. Deze AttractiePas geeft je zelfs tot 1 jaar na het verblijf nog steeds 25% korting op de entreeprijs van de vernoemde attracties. Erg interessant dus!

We kozen voor de accommodatie Das (4 persoons). Hieronder kan je enkele foto's bekijken van ons verblijf.

De Das bungalows zijn erg gezellige en goed ingerichte huisjes.

Vakantiepark dierenbos accomodatie das

De eetkamer:

Vakantiepark dierenbos accomodatie das eetkamer

De keuken:

Vakantiepark dierenbos accomodatie das keuken

De leefkamer:

Vakantiepark dierenbos accomodatie das leefkamer

De slaapkamers:

Vakantiepark dierenbos accomodatie das slaapkamer
Vakantiepark dierenbos accomodatie das slaapkamer

Door de AttractiePas was het weekend te kort om alles te ontdekken! We zijn langsgeweest in het Safaripark Beekse Bergen en zijn ook gaan zwemmen in het Sportiom in Den Bosch, waar nog diverse andere sporten mogelijk zijn zoals fitness en schaatsen.

Op het park zelf zijn ook allerlei leuke zaken te beleven. Er is een klein zwembad met een plonsbadje voor de allerkleinsten. Er zijn zelfs 2 glijbanen aanwezig die iedereen leuk zal vinden. Voor meer zwempret is een bezoekje aan het veel grotere zwembad van Sportiom wel aan te raden. Probeer zeker eens de erg lange en snelle glijbanen (wel niet aan te raden voor kleine kinderen).

Op Dierenbos is verder een grote boerderij met geiten, paarden, varkentjes,...

Vakantiepark dierenbos boerderij

Er zijn voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen met mooie speeltuinen en een zwemvijver. Helaas hadden we wat pech met het weer dus veel buiten spelen is er niet van gekomen.

Vakantiepark dierenbos speeltuin
Vakantiepark dierenbos speeltuin
Vakantiepark dierenbos zwemvijver
Conclusie: Leuk park voor een prettige vakantie met de kinderen. Door de AttractiePas die je gratis bij het boeken krijgt zal je tijd tekort komen om alle activiteiten en parken te bezoeken!

Meer info en boeken via website Dierenbos