Vakantieparken

Je bent hier: Home > Roompot > Ervaring Vakantiepark Kijkduin

Review Roompot Vakantiepark Kijkduin, Den Haag

Verblijf: juli 2014

In het Roompot Vakantiepark Kijkduin kozen we voor een White camp cottage 6 pers. type SCRK.

Omdat ons kindje de windpokken had zijn we niet in het zwembad geweest, maar het zwembad leek ons wel vrij klein te zijn. Verwacht dus zeker geen waterparadijs. Pluspunt is natuurlijk wel dat er een erg gezellig strand op wandelafstand ligt.

De white camp cottages zijn verzorgde stacaravans. We kozen voor een kindvriendelijke cottage waardoor er een omheining rond stond. Binnen deze omheining stonden 3 cottages. Hieronder kan je enkele foto's bekijken van onze accomodatie.

Roompot Kijkduin white camp cottage type SCRK

Voor de auto was er parkeerplaats net naast de cottage, wat uiteraard altijd zeer handig is.

Roompot Kijkduin white camp cottage type SCRK

Zowat alles in de cottage is vrij krap in vergelijking met de bungalows waar we meestal in verblijven. Maar alle voorzieningen zijn wel aanwezig om hier een leuk verblijf te hebben.

De slaapkamers:

Roompot Kijkduin white camp cottage type SCRK slaapkamer
Roompot Kijkduin white camp cottage type SCRK slaapkamer
Roompot Kijkduin white camp cottage type SCRK slaapkamer

De keuken:

Roompot Kijkduin white camp cottage type SCRK keuken

De living en eetkamer:

Roompot Kijkduin white camp cottage type SCRK living

De badkamer met douche:

Roompot Kijkduin white camp cottage type SCRK badkamer

Voor de kinderen is er nabij het parkcentrum een deftige speeltuin. Maar ook dichtbij onze cottage was er een kleine glijbaan. Pret verzekerd voor kleine kinderen dus.

Roompot Kijkduin speeltuin

Het strand zelf ligt op wandelafstand. Er is een gezellige beachclub waar je terecht kan voor drank en heerlijke maaltijden. Omdat er verder weinig te beleven valt is het strand doorgaans erg rustig.

Roompot Vakantiepark Kijkduin

Iets verderop - een kwartiertje wandelen - ligt de trekpleister Kijkduin met een gezellige dijk met restaurants, een winkelpromenade en op het strand natuurlijk vele beachclubs. Hier zal je heel wat meer volk zien passeren.

Roompot Vakantiepark Kijkduin

Ook op het strand zelf liggen betonplaten zodat je rustig langs de zee kan kuieren zonder dat de schoenen gevuld worden met zand.

Roompot Vakantiepark Kijkduin

Als het weer meezit lijkt het wel alsof je in een Zuiders land zit te genieten!

Roompot Vakantiepark Kijkduin

Het Kijkduin vakantiepark is daarom ideaal gelegen voor iedereen die houdt van een rustige omgeving maar toch ook graag diverse restaurants en shops in de nabije omgeving heeft.

Conclusie: Een geweldige omgeving om te verblijven. Super om te fietsen tussen Kijkduin en Scheveningen, waar je kan genieten van schitterende duinen. De beachclubs op het strand in Kijkduin maken het allemaal extra gezellig. De white camp cottages hebben alle voorzieningen waardoor je lekker kan nagenieten van een mooie dag. Roompot Vakantiepark Kijkduin is dus een echte aanrader!

Meer info en boeken via de website van Roompot vakantieparken!

Roompot Vakantiepark Kijkduin