Vakantieparken

Je bent hier: Home > Roompot > Ervaring Roompot Beach Resort

Review Roompot Beach Resort, Kamperland

Verblijf: augustus 2013

In het Roompot Beach Resort kozen we voor een 4 pers. bungalow van het type RG. Hieronder kan je enkele foto's bekijken van onze accomodatie.

Onze bungalow was tegen de jachthaven gelegen. Zeer leuk was dat er aparte parkeerruimte voorzien was aan de bungalow, zodat je niet te ver naar de auto moest wandelen om in-en uit te laden. Het strand lag binnen handbereik en het zwemparadijs was ook maar een vijftal minuutjes wandelen.

Roompot Beach Resort Bungalow RG

De bungalow zelf was wel een beetje verouderd, maar alle voorzieningen waren aanwezig. Dit was de living:

Roompot Beach Resort Bungalow RG living

Een blik op de keuken:

Roompot Beach Resort Bungalow RG keuken

De badkamer met sauna en brubbelbad:

Roompot Beach Resort Bungalow RG badkamer

We hadden ook een klein tuintje dat omheind was, perfect dus voor onze peuter.

Roompot Beach Resort Bungalow RG omheinde tuin

Het zwemparadijs is ook wat verouderd, maar voldeed in ruime mate voor onze vakantie met een peuter. In vergelijking met bijvoorbeeld een Sunparks De Haan is het zwembad wel eerder klein en zijn er weinig glijbanen aanwezig. Een minpuntje dus voor een vakantie met wat oudere kinderen of kinderen die van wildwaterbanen houden.

De topper tijdens deze vakantie was het strand, dat aan De Oosterschelde ligt. Het strand was erg rustig: genoeg ruimte voor iedereen om zich te vermaken!

Roompot Beach Resort strand Roompot Beach Resort strand

Andere leuke activiteiten zijn fietsen of wandelen en genieten van de leuke vergezichten in Zeeland. Ook voor de kinderen zijn er voldoende speelparkjes aanwezig met goed onderhouden toestellen. Er zijn ook tennisbanen, squashbanen, midgetgolf,...

Conclusie: een absolute toplocatie, hoewel de bungalow en het zwemparadijs iets verouderd waren. Een aanrader voor mensen die houden van rustige stranden en rustige wandelingen of fietstochten in het schitterende Zeeland!

Meer info en boeken via de website van Roompot vakantieparken!

Roompot Beach Resort Zeeland Kamperland