Vakantieparken

Je bent hier: Home > Roompot > Breeduyn Village

Roompot Breeduyn Village in Bredene

Breeduyn Village in Bredene is een nieuw park van Roompot dat in de zomer van 2017 zal open gaan. De luxe vakantievilla's liggen vlakbij het strand. In het park zijn er luxevilla's voor 4, 6 of 8 personen. Al deze villa's hebben parkeergelegenheid voor auto's dus je parkeert vlak voor je woning.

Bredene telt enorm veel campings en trekt heel wat toeristen aan. Er is geen zeedijk en de duinen gaan dus zonder een promenade over in het uitgestrekte zand. Er zijn geen hoge flatgebouwen en de natuur heeft hier duidelijk nog de overhand.

Op het 4 kilometer lange strand vind je 4 beachclubs waar sportliefhebbers terecht kunnen. Er zijn ook strandhuisjes met gezellige terrassen waar je geniet van een drankje.

Bredene is ook bekend van het enige Belgische naaktstrand. De ligging in de duinen zorgt voor de nodige privacy en ook als je het strand wil vermijden is dit perfect mogelijk.

Geniet van de ongerepte natuur

Wandelaars en fietsliefhebbers zullen genieten van een vakantie in Bredene. Er zijn diverse bewegwijzerde wandelingen en fietsroutes die je laten kennis maken met de prachtige omgeving.

Natuur-en sportliefhebbers vinden hun gading in de verschillende parken en recreatiedomeinen. In park 't Paelsteenveld en recreatiedomein Grasduinen geniet je van een wandeling of trek je er met de mountainbike op uit. De kinderen amuseren zich aan het speelplein en de vijver en sport of spel zijn ook voor volwassenen mogelijk. Deze ruimtes zijn trouwens voor iedereen gratis en vrij toegankelijk. De natuurreservaten D'Heye en de Paelsteenpanne mag je echter alleen bezoeken met een gids, maar deze begeleide wandelingen zijn een absolute aanrader als je graag kuiert in de ongerepte natuur en graag geniet van een rijke rijke flora en fauna.

Een bruisende omgeving

Bredene combineert de uitgestrekte natuur met een mooi culinair en shoppingaanbod in de binnenstad. Zo is er een shoppingcenter en een ruim aanbod aan restaurants, brasseries, pizzeria's, frituren en bistro's. Voor iedereen wat wils dus!

Elke dinsdag is er een markt en in juli en augustus is er elke vrijdag een avondmarkt. Je zal je beslist niet vervelen in Bredene, maar wie nog wat extra zoekt kan een daguitstap plannen naar het nabijgelegen Oostende. Een bezoekje aan deze bruisende stad maakt je vakantie nog completer. Ook een bezoekje aan de historische stad Brugge is beslist de moeite waard. Brugge ligt op zo'n 20 kilometer van Bredene. Je kan er naartoe met de trein of de wagen, of je kan er zelfs een leuke fietstocht van maken!

Boek Breeduyn Village Roompot aanbiedingen