Vakantieparken

Je bent hier: Home > Center Parcs > De Eemhof

Review Center Parcs De Eemhof, Zeewolde, Nederland

Verblijf: april 2015, 4 pers. Premium Kindercottage, EH431

In het frisse april trokken we een weekendje naar Zeewolde in de buurt van het Eemmeer. In de regio Flevoland kan je genieten van het water en de uitgestrekte bossen en dat hebben we dan ook gedaan.

In Center Parcs De Eemhof kozen we voor een premium kindercottage en enkele andere familieleden kozen voor een 'Waterfront Suite', een luxueus appartement met zicht op de jachthaven.

Je kan hier enkele foto's bekijken van onze bungalow. Aan de buitenkant oogt deze accomodatie niet aantrekkelijk, maar voor kinderen is dit wel absolute top!

De Eemhof Premium Kindercottage

De speelkamer voor de kinderen, het speeltoestel buiten,... pret gegarandeerd! Zeer leuk is de schuif die een verbinding maakt tussen de speelkamer binnen en het speeltoestel buiten.

De Eemhof Premium Kindercottage speelkamer
De Eemhof Premium Kindercottage speeltoestel

De bungalow is verder erg verzorgd en voorzien van alle faciliteiten.

De Eemhof Premium Kindercottage slaapkamer
De Eemhof Premium Kindercottage living
De Eemhof Premium Kindercottage eetkamer

De badkamer was zelfs helemaal vernieuwd.

De Eemhof Premium Kindercottage badkamer

Ook buiten is alles voorzien om lekker te genieten van de spelende kinderen.

De Eemhof Premium Kindercottage buiten

Tijdens dit weekend heeft ons zoontje zich erg vermaakt in de kindercottage. Lachen met een nonkel die poppenkast kwam spelen, ravotten op het speeltoestel en zo vaak als maar kan van de glijbaan. Daarnaast hebben we ook van de omgeving genoten en hebben we een paar kleine fietstochtjes gemaakt.

De Eemhof pret

Op het park beleefden we plezier in de Aqua Mundo. Vooral de Turbo Twister, een glijbaan die je in een rubberband moet nemen, was een succes. Daarnaast natuurlijk ook de wildwaterbaan en de gewone glijbanen.

We bezochten ook de kinderboerderij en gingen een kijkje nemen bij de vele sport-en spelactiviteiten die aangeboden worden. Zelf waagden we ons aan een partijtje laser shooting met de 'Laser Battle'. Deze activiteit dien je te reserveren en samen met enkele andere gasten worden er teams gemaakt. En dan is het natuurlijk zaak om de missie zo snel mogelijk te klaren. Voor het lasershooten is een speciaal decor gebouwd dus je waant je in een echt huis waar je onder vuur ligt. Deze spannende activiteit is een echte aanrader.

De Eemhof kinderboerderij
De Eemhof golf
De Eemhof sport
De Eemhof spel

Er is ook animatie voor kinderen voorzien. Hier kon ons zoontje zich amuseren terwijl de grotere jongens zich aan de Laser Battle waagden :-)

De Eemhof animatie
De Eemhof bowling

Alleen al in de Action Factory kan je makkelijk een hele dag gevuld krijgen. Er is een speelhal, indoor speeltuin, gezellige bar, live entertainment, bowlingbaan,...

De Eemhof action factory

Ook qua eten zijn er mogelijkheden genoeg in dit park. Zelf zijn we lekker gaan eten in Brasserie Zuiderzoet en het All You Can Eat restaurant Evergreenz. Daarnaast zijn er nog voldoende andere restaurants maar de tijd ontbrak ons om deze uit te testen.

Conclusie: Absolute topper voor een weekendje of langer weg met de kinderen. De kindercottage is een aanrader, er zijn heel wat leuke activiteiten op het park en in de bosrijke omgeving kan je tot rust komen.

De Eemhof boeken >>