Vakantieparken

Je bent hier: Home > Center Parcs > Center Parcs Park De Haan

Center Parcs Park De Haan

Center Parcs Park De Haan

Verblijf: december 2013, exclusive villa type DH501(2 p.)
Augustus 2015, Select villa, type DH507 (8 p.)
Eind november 2015, Exclusive villa, type DH502 (4 p.)

In 2020 werd Sunparks De Haan omgevormd tot Center Parcs Park De Haan en werden de nodige investeringen gedaan. De cottages werden vernieuwd, de restaurants opgefrist en er werd gewerkt aan een nieuwe wildwaterbaan.

Wij bezochten het park toen het nog onder de Sunparks vlag actief was. In december 2013 kozen we voor een exclusive villa, type DH501(2 p.). We verbleven er een weekendje in de grauwe maand december. In 2015 zijn we nog twee keer terug geweest.

Geschiedenis

Het park werd geopend in 1989 en bouwde sindsdien een stevige merknaam op. In 2007 werd het park overgenomen door de groep Pierre & Vacances, die ook Center Parcs uitbaat. Het park droeg tussen 2011 en 2013 even de naam 'Center Parcs Park De Haan', waarna het opnieuw 'Sunparks De Haan' werd. In 2020 werd er fors geïnvesteerd in het park en werd het opnieuw Center Parcs Park De Haan.

Ideale ligging

Logeren op een boogscheut van de zee, genietend van mooie accommodaties op een centrale ligging. Dat is Center Parcs Park De Haan. Het is de ideale uitvalsbasis om steden als Oostende en Brugge te bezoeken. Oostende heeft haar bezoekers niet alleen een leuke dijk te bieden boordevol winkels en eetgelegenheden, maar je kunt er ook gewoon lekker door de vele straten kuieren. En het gezellige historische stadscentrum van Brugge is beslist een bezoekje waard. Ook het populaire Plopsaland is vlakbij, waardoor Center Parcs Park De Haan erg interessant is voor gezinnen die een korte vakantie aan zee en een bezoek aan het pretpark willen combineren. Na afloop van je daguitstap kom je terug 'thuis' in je gezellige cottage waar je heerlijk kunt tafelen. Je kan zelf een maaltijd bereiden en inkopen gaan doen in het supermarktje, maar je kunt ook kiezen om één van de verschillende restaurants op te zoeken zodat je zelf niet hoeft te koken.

Strand vlakbij

Het rustige strand ligt op wandelafstand en kinderen kunnen zich hier naar hartelust amuseren.

strand Center Parcs Park De Haan

Er zijn wel geen winkeltjes of horecazaken in de buurt van dit strand. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om naar het centrum van De Haan te gaan. Of ook een uitstap naar Oostende is mogelijk om te genieten van de leuke stranden, de gezellige sfeer en de vele activiteiten die er worden georganiseerd.

strand De Haan

Gezellige cottages

Gasten van Center Parcs Park De Haan hebben de keuze uit twee verschillende types accommodaties. In eerste instantie is er de standaard cottage. Deze accommodatie beschikt over een basis aan comfort en voorziet je bijgevolg van alles wat je nodig hebt om je vakantie te doen slagen.

Center Parcs Park De Haan DH501
Center Parcs Park De Haan DH501

Anderzijds zullen de echte levensgenieters graag over iets meer luxe willen beschikken. Op die vraag werd tegemoet gekomen door het aanbieden van zogenaamde Exclusive vakantiehuizen. Deze huisjes zijn iets moderner ingericht, beschikken over een tweede televisie in de slaapkamer en werden voorzien van een sauna. Op deze manier kun je na een dagje in de buitenlucht nog eens lekker ontspannen in je accommodatie.

Een blik op de keuken:

Center Parcs Park De Haan DH501 keuken
Center Parcs Park De Haan DH501 keuken

De exclusive villa heeft ook een verzorgde sauna:

Center Parcs Park De Haan DH501 sauna

De slaapkamer:

Center Parcs Park De Haan DH501 slaapkamer

Heel handig is ook de tv op de slaapkamer. Dit is een extraatje bij de exclusive villa's.

In de zomer van 2015 brachten we opnieuw een bezoek aan het park, deze keer met een wat groter gezelschap. We huurden een select villa voor 8 personen en deze is natuurlijk vergelijkbaar met ons vorig huisje, alleen wat ruimer en geen extra's zoals de sauna.

De living:

Center Parcs Park  De Haan living DH507

De keuken:

Center Parcs Park  De Haan keuken DH507

Lake Side Exclusive Vakantiehuis

Bovenstaande is echter niet alles. Het is immers ook mogelijk om een zogenaamd Lake Side Exclusive Vakantiehuis te boeken. Dit vakantiehuis geeft je alles wat een Exclusive vakantiehuis je ook geeft, maar dan wel met daar bovenop een uitmuntend uitzicht op het plaatselijke binnenmeer. Vooral tijdens de winter wanneer de dauw over het meer zweeft en de omgeving een tintje wit vertoont is dit absoluut een aanrader. Heel leuk voor een romantisch weekendje weg, maar ook kinderen zijn hier natuurlijk helemaal weg van. Het is in ieder geval duidelijk, wanneer je graag wenst te verblijven in een leuke en ontspannende omgeving alsook in een eigentijdse accommodatie, dan is het beslist de moeite waard om eens een vakantie te boeken bij Center Parcs Park De Haan!

Activiteiten in het park

Het park zelf heeft een geweldig subtropisch zwembad met verschillende glijbanen. Verder zijn er verschillende speelpleintjes zoals je op deze foto kan zien.

Speeltuin Center Parcs Park De Haan

Als het weer niet meezit kunnen de kinderen zich uitleven in de binnenspeeltuin.

Center Parcs Park De Haan DH501 binnenspeeltuin

Conclusie: Alles bij mekaar is Center Parcs Park De Haan een absolute aanrader. Zeer deftige woningen, groot subtropisch zwembad, grote indoor speeltuin. Zelfs tijdens de barre wintermaanden staat dit park garant voor een leuk weekendje weg!

Meer info en boeken via de website van Center Parcs!

Center Parcs Park De Haan boeken