Vakantieparken

Je bent hier: Home > Roompot > Ervaring Noordzee Résidence De Banjaard

Review Roompot Noordzee Résidence De Banjaard, Kamperland

Verblijf: augustus 2014

In het Roompot vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard kozen we voor een 4 pers. Kindervilla van het type DK. Hieronder kan je enkele foto's bekijken van onze accomodatie, die overigens zeer verzorgd was.

Het zwembad van het park zelf was erg klein, maar met ons kaartje konden we gratis gaan zwemmen in het Roompot Beach Resort, wat ongeveer een kwartiertje fietsen is. We hadden fietsen gehuurd voor een volledige week, maar door het slechte weer hebben we hier helaas weinig gebruik van kunnen maken.

De woning was met de auto bereikbaar en in onze straat was er bij elke woning voldoende parkeergelegenheid. Extra handig dus om de wagen dicht bij huis te hebben.

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard Kindervilla DK

De keuken / eetkamer:

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard Kindervilla DK eetkamer

De 'master' bedroom:

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard Kindervilla DK slaapkamer

De woonkamer:

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard Kindervilla DK living

De tuin, die helemaal omheind was. Handig voor de kinderen!

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard Kindervilla DK tuin

Net zoals bij het Roompot Beach Resort is het nabij gelegen strand rustig en mooi.

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard strand

Door het slechte weer hebben we enkele binnenspeeltuinen opgezocht in onder andere Goes. In Goes zijn we ook op de jaarlijkse kermis geweest, wat ook een aanrader is.

Conclusie: Zeer verzorgde woning op wandelafstand van een leuk strand. Gratis gebruik maken van het zwemparadijs in het Roompot Beach Resort is een groot pluspunt. Noordzee Résidence De Banjaard is geschikt voor iedereen die graag in een verzorgde woning verblijft op wandelafstand van een rustig strand. Als het weer meevalt kan je bovendien prachtige fietstochten maken in Zeeland!

Meer info en boeken via de website van Roompot vakantieparken!