Vakantieparken

Je bent hier: Home > Sunparks > Oostduinkerke

Review Sunparks Oostduinkerke

Verblijf: eind november 2014, Select villa, type OD595 (4 p.)

Sunparks Oostduinkerke aan zee ligt op een kleine 2 kilometer van de zee, wat op zich al een hele wandeling is. Met de auto kan je langs de Noordzeedreef rijden en dan sta je 5 minuutjes later vlakbij het strand, waar in ons geval veel parkeerplaats beschikbaar was. Het park is dicht gelegen tegen Plopsaland in De Panne en ook Oostende bereik je op een klein halfuurtje met de wagen. Dichterbij zijn Kokszijde of Nieuwpoort, waar je naar de jachthaven kan gaan kijken. Of je kan eens de historische Westhoek bezoeken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om vooral op het park te blijven, ook dan zal je je niet vervelen.

We verbleven eind november 2014 een weekendje in een select villa. Het geheel is erg vergelijkbaar met de exclusive villa die we huurden in Sunparks De Haan, alleen heb je in een select villa natuurlijk geen infrarood sauna, geen tweede tv in de slaapkamer en geen opgemaakte bedden bij aankomst.

Even een blik in de slaapkamer en badkamer zoals ze er uit zagen bij aankomst:

Sunparks Oostduinkerke OD595 slaapkamer
Sunparks Oostduinkerke OD595 badkamer

Elk vakantiehuis heeft een eigen tuintje en dat kan in de zomer toch een echte meerwaarde zijn. Wij hebben nu geen gebruik gemaakt van de tuin. Maar ondanks het frisse weer zijn we er wel op uit getrokken en zijn we even gaan wandelen en uitwaaien op het strand.

Sunparks Oostduinkerke

Tijdens ons bezoek kwam ook sinterklaas langs dus dat was niet te missen! Het was wel een drukte van jewelste en een beetje chaotisch, maar uiteindelijk is dit toch superleuk voor kleine kinderen.

Verder zijn we gaan zwemmen in het Aquafun zwembad waar je wel enkele uurtjes zoet bent. Er is een peuterbad en voor de grotere kinderen is er het golfslagbad of de populaire glijbaan 'Black Hole' waar je een stukje door het donker gaat met licht- en geluidseffecten.

Sunparks Oostduinkerke

Buiten zijn er leuke speelterreinen voor de kinderen en in de wintermaanden is de binnenspeeltuin een voltreffer.

Sunparks Oostduinkerke binnenspeeltuin
Sunparks Oostduinkerke binnenspeeltuin

We zijn tijdens ons verblijf eens gaan eten in het Burger restaurant in Aquafun, met frieten is het altijd scoren bij ons zoontje. Ook het buffetrestaurant is een aanrader. Daarnaast is er nog een pizzeria en een brasserie. We hebben ook wel eens zelf wat eten in onze bungalow gemaakt. Alle nodige inkopen kan je doen in het supermarktje en dat is toch handig, je moet dus niets meebrengen van thuis.

Conclusie: In Sunparks Oostduinkerke logeer je in deftige woningen met een eigen tuintje. Het zwembad en de speeltoestellen voor de kinderen zorgen voor uren vertier. Zelfs tijdens de koude maanden kan je hier een zorgeloos en leuk weekendje beleven!

Sunparks Oostduinkerke boeken >>