Vakantieparken

Je bent hier: Home > Center Parcs > De Kempervennen

Review Center Parcs De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen

Verblijf: oktober 2018, Comfort cottage KV107 (4 p.)

Center Parcs De Kempervennen ligt in het Zuiden van Holland, vlakbij De Vossemeren in België. We verbleven hier midden oktober 2018 en konden tijdens deze dagen nog genieten van veel zon en haast zomerse temperaturen.

Het park ligt aan twee grote meren. Watersporten zijn dus mogelijk en daarnaast kan je genieten van de mooie natuur en prachtige uitzichten. En net zoals op elke Center Parcs is er een 'Aqua Mundo' subtropisch zwembad met een golfslagbad, glijbanen en een wildwaterbaan. Er is ook een koraalbad waar je exotische vissen kan bekijken, een peuterbad en een kinder-doe-bad voor de grotere kinderen.

Uniek op dit park is het Montana Snowcenter waar je in echte sneeuw kan skieën of snowboarden. Het skicenter is zowel in de winter als de zomer open.

Eerst een kleine blik op onze cottage. Qua indeling natuurlijk een heel herkenbare Center Parcs bungalow!

Center Parcs De Kempervennen KV107

We arriveerden op vrijdagavond en gingen eerst nog een bezoekje brengen aan het nabijgelegen speeltuintje met ook de kinderboerderij. Daarna gingen we richting het Evergreenz buffet restaurant. We kozen opnieuw voor een halfpension verblijf waarbij je 's morgens en 's avonds je buikje rond kan eten in dit restaurant. We zijn altijd heel erg tevreden van deze maaltijden.

Center Parcs De Kempervennen Evergreenz

Hoewel het midden oktober was konden we nog genieten van een kleine nazomer. We waren dus regelmatig te vinden in het speeltuintje of gingen zelfs op het strandje spelen of wat rusten onder een heerlijk zonnetje.

Center Parcs De Kempervennen spelen

Op het park zelf kan je heerlijke wandelingen maken, bijvoorbeeld helemaal rond het meer. Je kan dan regelmatig genieten van mooie uitzichten.

Center Parcs De Kempervennen omgeving

Besluit: Center Parcs De Kempervennen is een park met voor ieder wat wils. Zowel de waterrat als de wintesportliefhebber komt hier aan zijn trekken. Verder zorgen de twee meren voor een prachtige natuuromgeving zodat je heerlijk kan wandelen.

Last minutes De Kempervennen