Vakantieparken

Je bent hier: Home > Landal > Het Vennenbos

Review Landal Het Vennenbos

Landal Greenparks Het Vennenbos

Verblijf: eind december 2018, Accommodatietype: 6B1

Rond de kerstdagen trokken we met onze familie voor een weekendje naar Landal Het Vennenbos. Dit park werd in de jaren 70 geopend en is lang onderdeel geweest van Center Parcs. In 2002 werd het samen met De Lommerbergen verkocht aan Landal.

Het park ligt in Noord-Brabant in het natuurgebied De Brabantse Kempen en bevindt zich dus vlakbij de Belgische grens. In deze streek vind je trouwens ook Sunparks Kempense Meren en Center Parcs De Vossemeren.

Tijdens het weekendje was het weer fris en regenachtig, waardoor we niet zoveel van de omgeving gezien hebben. Maar zelfs bij slecht weer zal je je niet vervelen op dit park!

We arriveerden op vrijdagavond en installeerden ons in de verzorgde bungalow. Het enige minpuntje vonden we dat er in de living een klein trapje was om naar het salon te gaan. Niet zo praktisch met een kindje van een jaar oud dat vooral veel zelf wil rondstappen :-)

Landal Het Vennenbos 6B1

Normaal gezien boeken we een half pension arrangement, maar in de meeste parken is dit niet mogelijk rond de feestdagen. Er worden dan speciale buffetten voorzien en die kan je meestal niet online boeken. Op vrijdagavond was het Family Buffet Restaurant bijvoorbeeld niet geopend, dus we zijn frietjes gaan eten in de Beach Snack. Het was er zo lekker dat we er nog twee keer zijn gaan eten tijdens dit weekend.

Landal Het Vennenbos restaurants

Elke ochtend begon met een bezoek aan het Family Buffet Restaurant voor het ontbijt. Na de maaltijd trokken we meestal naar het zwembad. De wildwaterbaan werd verschillende keren uitgetest en ook de andere glijbanen waren leuk. Een kleinere glijbaan komt uit in een warmer zwembad, ideaal om weer wat op te warmen.

We zijn ook regelmatig in de binnenspeeltuin geweest. Deze is niet zo groot maar kinderen kunnen er zich wel goed in uitleven.

Landal Het Vennenbos indoor speeltuin

De maaltijd 's avonds namen we in het Family Buffet Restaurant en het eten was er zeer lekker. Tijdens de middag hebben we ook weleens lekker gegeten in de Brasserie, alleen de pizzeria hebben we niet uitgetest.

Maandag was de enige dag zonder regen en dus wandelden we een beetje rond op het park. Er is een klein strandje en wat verderop werd er een groot doolhof gemaakt van heggen. Er is ook een kleine kinderboerderij en een buitenspeeltuin. Op het park is er ook een wandeluitgang naar het bos. Omdat de grond nog erg drassig was zijn we niet zo ver gewandeld.

Landal Het Vennenbos omgeving

Conclusie: Landal Het Vennenbos is een erg compleet Landal park met een subtropisch zwembad, winkeltjes en voldoende restaurants. Het is goed gelegen in een bosrijk gebied en wandelaars komen hier zeker aan hun trekken.

Het Vennenbos boeken Landal Het Vennenbos